Städföretaget Rent Hemma

Perfekt resultat till en mycket låg kostnad. Så kan städföretaget Rent Hemma summeras. Rent Hemma är det självklara alternativet för dig som bor i Stockholm.

Städföretaget Rent Hemma kan erbjuda låga priser då organisationen är mycket slimmad och välskött. Är du intresserad av att testa vad Rent Hemma går för? Boka då en provstädning för endast 99 kr i timmen.

Att boka en tid för städning tar endast någon minut. Gå in på https://www.renthemma.se välj en dag då det passar att Rent Hemma kommer och fyll i dina kontaktuppgifter. Kort därefter kommer du att få en bekräftelse på mejlen.

Rent Hemma är ett företag som värnar om kundens trygghet. Det kan vara bra att känna till att personalen har genomgått en noggrann rekryteringsprocess. Samtliga i personalen har även tidigare erfarenhet av städning i privathushåll.

Vad ingår i hemstädning Stockholm? Det kan du som kund själv bestämma. Men skulle du inte ha några särskilda önskemål så kommer Rent Hemma att utföra de moment som återfinns på företagets generella städlista. Denna städlista hittar du på Renthemma.se. Att du som kund, i detalj, kan se vilka moment som ingår är mycket bra då det slipper bli några missförstånd.

Vill du veta vad andra kunder tycker om Rent Hemmas Städhjälp? Surfa in på Renthemma.se och ta del av några röster som berättar om sina upplevelser. Förutom kontaktformuläret kan du också komma i kontakt med Rent Hemma på info@renthemma.se samt 08-120 509 10.

No related posts.