sambanden mellan övervikt och en rad olika hälsoproblem

Idag är sambanden mellan övervikt och en rad olika hälsoproblem belagda av omfattande medicinsk forskning. Övervikt ökar bland annat risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2, högt blodtryck, infertilitet samt vissa former av cancer. För att få bättre kontroll över sin vikt krävs att intaget av kalorier (mat och drick) står i proportion till förbrukningen av kalorier (fysisk aktivitet). Ett effektivt sätt att minska antalet kalorier och samtidigt säkerställa ett varierat näringsintag är att byta ut en eller två måltider per dag mot någon av Herbalifes välsmakande proteindrinkar. Surfa in på www.good-weight-loss.co.uk och läs mer om Herbalifes kliniskt testade metod.

Herbalife är aktivt i mer än 70 länder och dess produkter har hjälpt miljontals människor världen över att bryta osunda vanor. Formula 1 proteindrink är en måltidsersättning som innehåller förstklassiga mjölk- och sojaprotein, mikronäringsämnen samt nyttiga växt- och örtextrakt. Just nu finns den i sju olika smaker: vanilj, choklad, jordgubb, tropisk frukt, cappuccino, cookies and cream samt karamell-äpple/kryddig kanel. Formula 1 går snabbt att tillreda och producerar minimalt med disk. Allt som krävs är att du blandar ut 2 matskedar proteinpulver med 2,5 deciliter mjölk. Sedan är måltiden klar.

I e-butiken herbauk.co.uk månar vi om att erbjuda bästa möjliga kundservice. Vår leveranstid är under normala omständigheter 3-4 dagar. Kontrollera en extra gång innan du skickar in din order. Tyvärr kan inga ändringar göras i efterhand. Har du frågor om oss eller våra produkter? I så fall är du alltid välkommen att höra av dig till vår duktiga kundtjänst. Vår franska adress är  herba-minceur.fr/

No related posts.