Nätpokern började informellt på olika chattforum under 1990-talet

Nätpokern började informellt på olika chattforum under 1990-talet. Inledningsvis kunde man inte spela om pengar, men intresset för nätspelande växte stadigt. Under 1998 etablerade sig Planet Poker, den första pokersajten där man kunde satsa och vinna pengar. Bara tre år senare följde Poker Stars och sedan dess har utvecklingen gått i en rasande takt. I Sverige dominerar varianten Texas Hold ’em, men Omaha och andra typer av poker är också populära. Både antalet spelare och antalet spelombud växer för varje år som går.

Allt fler upptäcker hur bekvämt och praktiskt det är att kunna spela på nätet. Nu kan du själv bestämma när du vill spela. De flesta sajterna stöder dessutom smarta mobila enheter, vilket innebär att du kan spela varhelst du befinner dig. Var ska man då börja? På den kostnadsfria informationssidan http://www.pokergubben.se hjälper vi dig att hitta de coolaste sajter och de bästa bonuspaketen. Villkor och regler kan skilja sig betydligt från sajt till sajt. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Den som varit i spelstäder som Las Vegas, Reno eller Atlantic City vet att olika speletablissemang ofta lockar med fria drinkar, fri mat och shower för att dra till sig spelare. Konkurrensen är minst lika hård på nätet. Här kan du också dra nytta av en mängd erbjudanden. Det lönar sig därför att läsa på lite i förväg. Olika spelsajter erbjuder allt från t-shirts till bilar, som en del i deras respektive bonussystem. En del erbjuder även en viss del tillbaka av satsade pengar, vad som på pokerspråk kallas rakeback. På www.pokergubben.se kan du enkelt och smidigt jämföra de bästa pokersajterna!

No related posts.