När du handlar dina leksaker hos Lekexperten

När du handlar dina leksaker hos Lekexperten kan du räkna med snabb leverans. Normalt sett tar det 1-2 dagar, lite beroende på var i landet du bor. Om du hinner få in din beställning innan klockan 13:00 så skickas varan samma dag.

En annan fördel med att beställa på http://www.lekexperten.se är att frakten är billig. Den kostar endast 69 kronor för privatpersoner och 99 för företag. Ytterligare 50-80 kronor tillkommer om du bor i Danmark eller Finland. Välkommen till Lekexperten!

Sajten lekexperten.se är uppbyggd så att det ska vara enkelt att hitta och enkelt att handla. Bläddra igenom sortimentet i lugn och ro. När du hittar en produkt du vill ha så klickar du på ”Köp” så adderas den till din virtuella varukorg. Du kan sedan fortsätta handla eller välja att gå till kassan (tryck bara på ”Till kassan”).

När du kommer till utcheckningen fyller du i adress med mera samt väljer leveransmetod och betalningssätt. Det är också här som du registrerar eventuella rabatter. Svårare än så är det inte att handla hos Lekexperten!

Nya leksaker introduceras ständigt på marknaden. Vissa består, andra försvinner ganska snabbt. Lego, som började tillverkas redan under den stora lågkonjunkturen under 1930-talet, är en klassisk leksak som på senare år fått ett rejält uppsving. Hos Lekexperten hittar du en mängd uppsättningar lego, bland annat Duplo, Lego City, Lego Star Wars, Lego Friends, Lego Technic, Lego Turtles och Lego Disney Princess, Lekexperten.se/scalextric.

Lekexperten månar man om sina kunder. Har du frågor ska du inte tveka att höra av dig. Kundsupporten är öppen alla vardagar mellan klockan 09:00 och 16:00. Ring 026-18 24 27 eller skriv till info@lekexperten.se.

No related posts.