Möss på kontoret

Möss på kontoret
Det finns två huvudsakliga skäl som gör att möss kan etablera sig på kontoret: tillgänglig mat och massor av skräp. Du kanske inte tror att ett rum fullt av skrivbord skulle vara ett troligt ställe för att hitta möss. Men de anställda både äter och dricka vid sina skrivbord och det kan vara svårt att hitta ett skrivbord som inte har en chokladkaka eller en påse chips i en låda. Först, se till att din skadedjursbekämpningsentreprenör gör en grundlig inspektion för att hitta de platser som möss kan ha bott på och att de sedan koncentrerar sina kontrollåtgärder till dessa områden. Möss bosätter sig oftast inom 30 meter från en näringskälla. De lär sig att söka runt anställdas skrivbord, varuautomater, kök eller i fikarum för spilld mat. Chansen är stor att du kommer att hitta dem i närheten av dessa platser samt i utrustning eller apparater, inne isolering, i lådor, skrivbord, lägre skåp och andra eventuella tomrum som är nära mat och vatten. Mössen rör sig vanligtvis inuti håligheter, bakom lådor och skåp. En kontorskampanj för att uppmuntra de anställda att inte lagra mat i sina skrivbord och att städa ordentligt efter sig i lunchrum kommer att vara ett stort första steg mot att lösa problem med möss. Bättre sanering av smulor och spill, särskilt i förbisedda platser som enligt automater och kylskåp, hjälper också.

Om du trots allt inte lyckas lösa problemen med skadedjur på kontoret kanske det är dags att kontakta en firma som kan lösa det. Hittar du en kompetent firma har de all önskvärd erfarenhet och har sett och gjort allt. Troligen kan de snabbt lokalisera problemets ursprung och kan åtgärda snabbt och lätt.  Mer info om billig kontorsstädning här

Gå in på kontorsstädning.org och lär dig mer – samt jämför olika företags priser med varandra. Mer info om Stockholm här.

No related posts.