Lite lyx har ingen mått dåligt av

Lite lyx har ingen mått dåligt av. Men sedan handlar det om att hitta rätt bland proportionerna. Om du ska köpa dig en klocka med en lyxig känsla så finns det olika alternativ att välja mellan. Men om du helt saknar känsla för proportioner och ekonomi så kanske du ska sikt in dig på The Chopard Super Ice Cube. Chopard tillverkar både smycken och klockor och deras klocka Super Ice Cube får väl gå under benämningen både klocka och smycke. Ett antal 66 karat diamanter bidrar till det löjligt höga belopp som klockan går loss på. 7,8 miljoner kronor. Ingen summa som de flesta av oss kan avvara. Å andra sidan kunde det varit värre. Du kanske har ännu sämre känsla för vad som är rimligt än så. Då kanske du har spanat in Patek Philippe Sky Moon Tourbillon

Den franske klocktillverkaren Patek Philippe har tillverkat denna klocka, baserad på en urverkteknik som kallas tourbillon. Klockan är i urmakarkretsar känd som det mest komplicerade man kan bygga. Därför kostar klockan också en diger liten slant. Eller vad sägs om 9,3 miljoner kronor.
Men troligen har du inte de summorna att avvara och har dessutom en bättre känsla för det rimliga och söker därför efter något som kan ge en känsla av lyx utan att egentligen vara dyrt. Är det detta du söker efter kan du ta dig en titt på www.smycken.eu. Här finns smycken och klockor från en lång rad märken till ett bra pris.

No related posts.