kyssa sina nära och kära adjö

Folk tenderar att glömma de små saker som att kyssa sina nära och kära adjö innan de går till skolan eller till arbetet, att ge sina husdjur en kram, eller att spendera lite tid med sina barn innan de går till sängs. Det vanliga tänkandet är att man alltid kommer att kunna göra det nästa dag. Folk vet att det är något man måste ta vara på, men de väljer att ignorera. De saker som du ignorerar är ibland det som betyder mest. Det kan vara en enkel gest utan beröring och den lycka som din handling ger kan hålla en livstid.

När du väljer att ignorera de små sakerna, kanske du inte inser att du sakta sätter upp en mur mot den person du älskar. Insikten kommer inte omedelbart, men det kommer komma förr eller senare. När detta händer, finns bara en 50/50 chans att du kan vinna tillbaka den person eller relationen. Att bygga en relation är en sak, det är en annan att behålla. Det måste ske i båda riktningarna. Detsamma gäller att ta väl hand om din kropp. Du måste hålla sig frisk, inte bara från utsidan utan också från insidan.

För att hålla sig frisk, behöver din kropp dagligen vitaminer och mineraler. En av dessa vitaminer är det vattenlösliga B-vitamin som kallas folsyra. Eftersom vi inte bokstavligen kan räkna och identifiera den typ av vitaminer vi får genom den mat vi äter är det ett måste, särskilt för gravida kvinnor, att få sin nödvändiga dos folsyra varje dag. Dagligt intag kan undvika missbildning på fostret t.ex. som ryggmärgsbråck – en lucka i ryggmärgen som kan orsaka förlamning och även gomspalt. Kom ihåg att inte ta de små sakerna i livet för givet. Få din dagliga dos genom att beställa produkten på http://www.folsyra.org

No related posts.