Knep vid för att flytta enklare

Kontorsflytt kan vara spännande, men vad som är mindre spännande är att behöva packa alla saker och all utrustning. Det krävs en hel del arbete och tid. Och sedan att behöva packa upp igen efter att ha flyttat. Här är tips för att göra packningen lättare för dig och för flyttfirman som hjälper dig.
När du packar, märk sidorna på lådorna i stället för toppen. På så sätt är etiketten läsbar även när kartongerna är staplade. Du kan också märka kartonger med de viktigaste sakerna att packa upp först genom att märka dem med “öppna först” så att de lådorna kommer att lyftas in i flyttbilen sist. Lådorna bör inte vara för tungt packade. Det ska vara lätt också för en enda person att lyfta och dom bör inte heller vara vassa på sidorna. Lägg i tidningspapper för utfyllnad.
Packa utrustning och prylar i sina respektive lådor, på detta sätt kommer flyttfirman att vara försiktig med ömtåliga saker. Frysen ska frostas av i förväg för att förhindra läckage under flytten.
Nu när du inte behöver oroa dig så mycket om packningen, se till så att företaget du har anställt för att utföra flytten är legitimerade och certifierade. Kolla in deras hemsida om de har en och sök efter recensioner.
Vill du veta var du kan läsa mer om hur du tar hjälp med att flytta ditt företag och fördjupa dig i ämnet? Du kan hitta mycket information om du besöker www.företagsflytt.com. Mer info på http://www.företagsflytt.com/foretagsflytt-malmo/

No related posts.