Har du också blivit Kendama-frälst?

Har du också blivit Kendama-frälst? Den japanska leksaken har verkligen slagit världen med häpnad. Populariteten har säkert delvis sin förklaring i att Kendama är en leksak som man kan ha roligt med direkt, men att det kan ta ganska lång tid innan man verkligen bemästrar den. Idag är Kendama spritt över hela världen, och på flera olika platser hålls det tävlingar.

En förenklad förklaring av hur man hanterar en Kendama är att det handlar om att fånga en boll, som med ett snöre är länkat till en träklubba. Klubbans huvud består av en ”kopp” (cup) på vardera sida. Den ena koppen är större än den andra, och de kallas på engelska således för ”big cup” respektive ”small cup”.

Förutom dessa koppar kan man även fånga bollen, som är ihålig, med hjälp av den stav som skjuter ut ur klubbans spets, men även med stavens ände, ”base cup”. Till detta tillkommer en rad olika tekniker, som går att utveckla mycket.

Vill du också bli en del av Kendama-kulturen? Det enklaste, tryggaste och smartaste sättet att handla en Kendama är att göra det hos Spelexperten.com. Förutom ett mycket stort utbud och förmånliga priser så är Spelexperten e-handelsbutik som är väldigt bra på att förse alla sina varor med en ordentlig produktinformation.

På så vis blir det mycket enklare att som konsument fatta ett väl underbyggt köpbeslut. Hos Spelexperten kan du också se videos på Kendama-utövare, som visar hur leksaken kan hanteras.

När du handlar din Kendama hos Spelexperten betalar du endast 49 kronor i fraktkostnad. Leveranstiden ligger på 1-2 dagar. Om du skulle ha några frågor så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Spelexperten, som nås på telefonnummer 026-18 24 27. Kundsupporten har öppet på vardagar mellan 09-16.

No related posts.