Grace Wellness har modern forskning

Modern forskning har dokumenterat de komplicerade orsakssamband som ligger till grund för övervikt och, i förlängningen, fetma. Inverkande faktorer inkluderar felaktig diet, för lite motion, stress och sömnrubbningar. För den som vill gå ner i vikt finns det inga enkla genvägar. En grundförutsättning är att man lyckas skapa en bättre balans mellan den energi man tar in (mat och dryck) i förhållande till den energi man förbrukar (genom fysisk aktivitet).

Grace Wellness har länge verkat för att sprida kunskap om viktkontroll och hälsa. Som en del av detta arbete har vi tagit fram en rad kosttillskott som ökar din förbränning och minskar din aptit. För den som vill uppnå en varaktig viktminskning är dessa produkter ypperliga komplement till bättre kosthållning och en mer aktiv livsstil. På vår hemsida, www.grace-wellness.se, kan du även anmäla dig till vår 10 veckor långa kostskola. Kursen, som utformats av den certifierade personliga tränaren och kostrådgivaren Helene Ahlson, är utan kostnad. Här lär du dig hur du på mest effektiva sätt kombinerar näringsriktig kost och träning med kosttillskott.

Grace Wellness bygger på de senaste vetenskapliga studierna. Sedan flera år tillbaka samarbetar vi nära med Per-Arne Öckerman, professor emeritus i klinisk kemi vid Lunds universitet, som har publicerat över 400 vetenskapliga arbeten, merparten av vilka är inriktade på näringslära och komplementärmedicin.

En av våra populära produkter är Xantan, ett effektivt hungerdämpande kosttillskott. Preparatet drar åt sig vätska och bildar på så sätt ett gel som passerar genom tunntarmen för att sedan öka volymen i magsäcken. Mer information om Xantan och våra andra kosttillskott hittar du på www.gracewellness.info. eller på grace wellness.eu / www.grace-wellness.nu

Mer fakta

www.gracewellness.com

No related posts.