Försäkringsskada på båt

Om din båt råkat ut för en skada så ska du först vända dig till ditt försäkringsbolag och göra en så kallad skadeanmälan. När du gjort det kan du som har din båt i Stockholm med fördel anlita Djursholms båtvarv. Hos Djursholms båtvarv är din båt i trygga händer. Företaget hämtar, besiktigar och utför båtreparationer i Stockholm.

Varvet är lokaliserat ute på ön Stora Skraggen, strax utanför Djursholm, och är familjeägt sedan 1935. Det var den berömde båtkonstruktören C. A. Fagerman som drog igång verksamhet och idag nästan 90 år senare är kvalitet och professionalitet fortfarande ledord som genomsyrar verksamheten.

Efter att du gjort din skadeanmälan hos ditt försäkringsbolag så surfa du in på Djursholms båtvarvs hemsida. Där kan du fylla i en förfrågan. Det går också bra att ringa eller att mejla till företag.

Djursholms båtvarv är därefter mycket snabba med att återkoppla med en offert. Glöm inte att du ska ange skadenumret, samt namnet på ditt försäkringbolaget och därtill kontaktuppgifter till handläggaren.

Djursholms båtvarv är en fullservicemarina som kan erbjuda din båt en rad olika tjänster, såsom bottenmålning, polering, drev- och motorservice. Skulle det vara att så att din båt saknar vinterförvaring så är detta självklart också något som Djursholms båtvarv kan hjälpa dig med.

På djursholmsbatvarv.se hittar du mängder av matnyttig information, som kan vara bra att ta del av innan du anlitar varvet. Där hittar du bland annat aktuella prisuppgifter och vad som ingår i olika servicemoment. Om det skulle vara så att du har några frågor så ska du dock inte tveka att höra av dig direkt till varvet.

Hemsidan har en smart chattfunktion. Du kan också skriva till info@djursholmsbatvarv.se samt ringa till 08-755 19 09. Djursholms båtvarv har öppet 09-17 varje vardag samt även på helger från 9 april till 28 juni.

No related posts.