För den enskilde kan det vara ganska knivigt att hitta det billigaste lånet.

För den enskilde kan det vara ganska knivigt att hitta det billigaste lånet. Numera finns det ju ett betydande antal banker och andra kreditinstitut på den svenska marknaden. Villkoren för de lån som finns tillgängliga varierar betydligt. På Låna.at kan du läsa mer om hur du ska göra för att hitta det bästa lånet.  Besök oss om du behöver ett billån, banklån eller privatlån. Vi erbjuder även personlig och kostnadsfri rådgivning på telefonnummer 0770-455 903. Våra erfarna medarbetare är tillgängliga dygnet runt för att svara på dina frågor och se till att du får bästa möjliga lån.

Seriösa långivare ställer vissa grundläggande krav för att bevilja lån. Du måste exempelvis vara myndig samt vara skriven på en svensk adress. Du ska ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Slutligen gäller att du inte får ha något skuldsaldo.

Just nu kan vi erbjuda privarlån från 3,95%, bolån från 3,02% samt billån från 4,55%. Att låna via Låna.at lätt som en plätt. Fundera på hur mycket du behöver låna samt hur lång löptid du vill ha på lånet. Sedan är det bara att fylla i webformuläret och skicka in. Vi genomför en sedvanlig kreditprövning. Under vardagar kontaktar vi dig inom 24 timmar efter att vi har tagit emot din ansökan.

Om du behöver ett snabbt lån och bra villkor, vänd dig till Låna.at! Vi har redan hjälp ett stort antal kunder hitta billigare lån. Surfa in på vår hemsida eller ring vår kundtjänst på telefonnummer 0770-455 903. Vi finns tillgängliga dygnet runt.

No related posts.