Den coolaste accessoaren av dem alla

Cucci är en av modevärldens mest attraktiva och framstående märken. Härifrån hittar du framförallt oerhört eftertraktade väskor, men du hittar även andra modeartiklar som kläder och en lång rad populära accessoarer. Och det är alltid lyxigt, alltid exklusivt och alltid dyrt. 1998 utsåg  Guinness World Records Guccis “Genius Jeans” till de dyraste paren jeans i världen. Dessa jeans erbjöds till försäljning för 3 134 dollar i en butik i Milano.

Detta rekord har dock överträffats – i juni 2005 – av Levi Strauss & Co. Ett par 115-åriga jeans av modellen 501, såldes till en anonym japansk samlare för 60 000 dollar.
En populär accessoar – och förmodligen den coolaste – som också produceras av Gucci – är solglasögon. Gucci har flera populära och lyxiga modeller, som exempelvis Gucci 1622. Detta är en trendig modell där Gucci designat bågarna. Med dessa går Gucci tillbaka till sina rötter. Modellen 1622 är en del av den banbrytande Gucci Eyeweb kollektion designad av Creative Director Frida Gianni. Blev du sugen på att köpa ett par solglasögon från Gucci och göra dig coolast och mest exklusivt modemedveten på stranden, så kan du faktiskt få tag på ett par – till rimligt pris – om du surfar in på www.solglasogonmode.se. Här hittar du också en lång rad andra solglasögon från många olika märken och tillverkar. Www.solglasogonmode.se är en sidan som samlat ihop allt det som är snyggast i solglasögonvärlden och snokat upp de bästa priserna man kan köpa dessa solglasögon för.

No related posts.