Är du på jakt efter kläder till sommarens seglats?

Är du på jakt efter kläder till sommarens seglats? Då skall du surfa in på seglarshoppen.se. Där hittar du seglarkläder och marint mode av högsta klass som håller för de tuffa förhållanden som livet på däck innebär.

Seglarshoppen väljer noggrant ut sina varumärken för att du som kund skall kunna lita på att produkterna håller högsta kvalitet. Gill är ett brittiskt varumärke som du hittar hos Seglarshoppen.

Gill grundades 1975 och är idag ett av världens ledande varumärken när det gäller kläder för segling. I Seglarshoppens sortiment finns både jackor, byxor, handskar och stövlar ifrån Gill.

Seglarshoppen säljer även flytvästar. Ett av de stora företagen när det gäller flytvästar är Baltic som är ett svenskt företag. Seglarshoppen har Balticvästar i flera olika modeller och färger för både vuxna, barn och husdjur.

Letar du efter jackor och västar i lättviktsmaterial så skall du kolla in produkterna ifrån Pelle P. Det är ett svenskt varumärke som grundades av den berömda seglaren Pelle Pettersson.

Ett annat varumärke som du hittar på Seglarshoppen är Helly Hansen. Deras seglarprodukter bärs idag av allt ifrån nybörjare till världsmästare inom segling. På Seglarshoppen kan du köpa både stövlar, skor, väskor, shorts, och sjöställ ifrån Helly Hanen.

Många av kläderna som finns på Seglarshoppen har hög kvalitet när det gäller funktion men också snygg design. Ett sådant varumärke är Sail Racing. När de tar fram sina kläder är både industriella designer, materialexperter och formgivare med för att skapa praktiska, innovativa och snygga kläder för seglarlivet.

Ett annat snyggt men bekvämt alternativ för seglingen är Musto. Keith Musto startade detta varumärke på 1960-talet efter att han hade tröttnat på att bli blöt och kall ute till sjöss.

Är du ute efter ett klassiskt varumärke så kan Henri Lloyd vara rätt val för dig. Hos Seglarshoppen finns seglarhandskar, byxor, väskor, pikétröjor, seglarskor och jackor av detta märke.

No related posts.