Gör studenten till en fest för livet!

Gör studenten till en fest för livet! Att arrangera tillställningar för ett stort antal personer tar dock en hel del tid i anspråk. Och tid är ofta något man saknar när man är inne i betygsslutspurten. Vi på Studentevent har mångårig erfarenhet av att arrangera fester. Hos oss kan du hyra student flak (med plats från 20 till 180 personer) eller individuell transport. Med vår hjälp fixar du dessutom den bästa studentskivan! Läs mer på studentevent.se om hur vi kan hjälpa dig att göra studenten till en minnesvärd dag. Studentevent etablerades 2004 och är idag en av de främsta arrangörerna av studentflak och studentskivor. Du är alltid välkommen att höra av dig om du vill veta mer om oss eller har frågor om våra tjänster. Ring 0736-38 84 83 eller skriv till info@studentevent.se. Numera finns vi även på Facebook, www.facebook.se/studentevent.

Under åren har vi på Studentevent samlat på oss en hel del kunnande och erfarenhet. Vi har även etablerat bra kontakter med polis och andra myndigheter, dekorfirmor, restauranger, artister och DJ:s. Studentevent använder sig av de bästa underleverantörerna. Vi ställer höga krav på kvalitet och pressar priserna, allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din student.

Hos Studentevent hyr du de häftigaste studentflaken. Chaufför ingår alltid i priset och du kan välja att lägga till ljudsystem i olika storlekar. Ett flak för 20 personer går i nuläget på 6 950 kronor utan ljudanläggning. För 180 personer kostar det 37 000 kronor. Ljudanläggningarna varierar från Medium för 3 000 kronor till Super X-Large för 15 500 kronor. Mer om studentflak hittar du på stockholm studentflak.

No related posts.